Bytte / Retur

Retur

Du kan returnere produkter i sin orginale stand innen 14 dager etter at du mottok bestillingen. Returavgiften på dekkes av kjøper. 

For å returnere en vare, følg disse enkle trinnene: 

  1. Registrer din retur: Send en e-post til hallo@cintamanis.no med retur grunn. 
  2. Forbered pakken for retur: Sørg for at varene du ønsker å returnere oppfyller våre returbetingelser som du ser nedefor. Legg ved ordrenummer på en lapp i pakken. 
  3. Pakken må sendes til Cinta Manis, ved. Stine de Lange Kobberstad. Thorvald Meyers Gate 75, 0552 Oslo. 
  4. Spor pakken: Send pakken med sporing, og ta vare på sporingsnummeret du mottar ved innlevering av pakken. Dette nummeret kan brukes til å spore returen og sikre at den kommer trygt frem til oss. 

Returvilkår

Ved retur av produkter hos Cinta Manis er det viktig å merke seg at visse vilkår må være oppfylt for at returen skal bli godkjent. Vi forbeholder oss retten til å avvise retur av produkter som ikke oppfyller følgende kriterier: 

  • Produkter må være i sin orginale stand og ubrukt. Dette innebærer at produktet må være fri for flekker, skitt eller andre former for skade. Eventuelle merkbare flekker eller skader på produktet fører til at returen ikke blir godkjent. 
  • Produktet må fortsatt ha alle merkelapper og tagger intakt. Fjerning eller manglende tagger fører til at returen ikke blir akseptert. 
  • Returer må være registrert og levert tilbake til oss innenfor den angitte returperioden, som er 14 dager etter den dagen du mottok varen. Returer sendt etter denne perioden blir ikke godkjent. 
  • Av hygieniske årsaker aksepteres ikke retur av badedrakter og bikinitruser, men du har så klart samme returrett på bikinitopper, om du prøver disse over klær. 

Du blir tilbakebetalt for varene du returnerer når returen har kommet frem til oss og blitt gjennomgått og godkjent av vårt retursenter. En returhåndtering tilbake til vårt lager kan ta opptil 20 virkedager. 

Det er prisen du betalte på kjøpstidspunktet som gir grunnlag for hva som refunderes ved retur. Vær oppmerksom på at retur av varer kan oppheve vilkårene for rabatt. Hvis du har kjøpt flere varer i et pakketilbud, for eksempel '3 for 2' og velger å returnere en eller flere varer, mister du rabatten din. Du betaler da fullpris på varen/varene du velger å beholde. 

Vi forbeholder oss retten til å nekte retur av produkter som ikke oppfyller våre returvilkår, eller hvis vi mistenker at produktet er blitt brukt eller misbrukt på noen måte. Vi oppfordrer kunder til å inspisere produktene for å sikre at de oppfyller våre retningslinjer for retur før du sender dem. Vi har ikke mulighet til å sende ikke-godkjente returer tilbake igjen til kunden.