Vår historie

Cinta Manis' historie begynte for noen år siden, da Stine lette etter den perfekte håndvesken. Etter å ha søkt verden rundt uten hell, skapte hun sin egen veske inspirert av reiser, kultur og design. Men Stines kreative reise stoppet ikke der.

Etter å ha bodd flere år på Bali, med tropisk vær, sandstrender og mange timer tilbrakt i bikini, ønsket Stine å utvikle Cinta Manis til å omfatte badetøy også. Hun ønsket å bringe den tropiske øy-stemningen inn i Cinta Manis, og skape design som kunne brukes både på stranden, ved bassenget eller som et stilfullt tillegg til 'sommer-looken'.

Sweet Love of Life

Dette resulterte i Cinta Manis' første badetøykolleksjon, "Sweet Love of Dreams". Kolleksjonen har tre forskjellige design; ett for maksimal soling, ett for de som ønsker litt flere detaljer og som er litt mer dekkende, og en fantastisk badedrakt. Hvert design er laget for at enhver kvinne skal føle seg fantastisk, uansett anledning.

Badetøyet er laget av høykvalitets 80/20 Lycra/Nylon-blanding, som sikrer langvarig bruk og komfort. Fargene i kolleksjonen - olivengrønn, svart og rustrød - gir muligheten til å kunne mikse og matche de forskjellige designene ut i fra hva du liker best.

Produksjonen

Hvert design er håndlaget på en liten fabrkk på Bali, hvor syerskene har gode arbeidsforhold og lønninger. I Indonesia er det vanlig at kvinner må forlate arbeidslivet når de får barn, da det ikke er barnehager tilgjengelig, og familiene vil da miste halve inntektsgrunnlaget sitt. På denne lille fabrikken har de normale arbeidstider, og for de som ikke kan jobbe fra fabrikken, har de mulighet for å få symaskin og det de trenger satt opp i hjemmene sine. Dette gir flere muligheter for de lokale familiene.

Navnet vårt

Navnet, Cinta Manis, stammer fra Indonesia og betyr 'søt kjærlighet'. Dette navnet symboliserer gleden, lidenskapen og kjærligheten som legges i designet og produksjonen av hvert design.